Loes Tompoes en keuzes

Feed

12-01-2020, 14:22

Waarom is keuzes makelijk soms zo lastig ? Van de gewichtsconsulente heb ik begrepen dat keuzes maken al het halve werk is als je op gewicht wilt blijven en nu op dit moment afvallen. Ik kan alleen zo moeilijk...   Meer
Loes Tompoes gaat van start

Feed

03-01-2020, 13:08

Hallo mijn naam is Loes Tompoes en velen van jullie zullen zich in mij herkennen of in ieder geval een aantal eigenschappen/gebeurtenissen/trekjes. Zo koppel ik al mijn redenen tot eten aan gezelligheid en...   Meer
Rust, sinterklaas en dichten

Feed

11-12-2019, 14:43

Rust, Sint en dichten Afgelopen week was er rust qua opleiding omdat ik klaar ben en nu wacht op een uitnodiging voor mijn mondeling examen. Volgende week krijg ik mijn nieuwe studie binnen; "Emotie...   Meer
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram