Samantha Delmé                          Gewichtsconsulente en lifecoach  
   

 

 

  • Samen

Vanaf september 2021 ; afvallen in groepsverband !

Vanaf september start ik met afvallen in groepsverband maar kleinschalig.
Maximaal 4 personen per groep.
Hou de website in de gate, verdere uitgebreide info volgt de komende tijd ook afhankelijk van de maatregelen van het Corona virus.


Hoe ongezond is sap?

Het advies is om zo min mogelijk suikerhoudende dranken te drinken. Denk bij suikerhoudende dranken aan limonade, frisdrank en sappen zoals sinaasappelsap, appelsap, grapefruitsap, maar ook zelf geperst sap.

Hoeveel suiker zit er in sap?

In sappen zit net zoveel suiker als in frisdrank. In appelsap en sinaasappelsap zitten bijvoorbeeld zo’n 7 suikerklontjes. Als je sap drinkt krijg je dus ongemerkt veel suiker, en dus calorieën, binnen. Dat leidt makkelijk tot overgewicht. Verder hebben mensen die suikerhoudende dranken drinken een grotere kans op diabetes type 2.

Hoe haal je 10.000 stappen per dag ?

  • 30856740_s
    30856740_s

Voor de een klinkt het gemakkelijk, voor de ander als een onhaalbare challenge: 10.000 stappen per dag. Hoeveel moet je nu precies lopen om die stappen per dag ook werkelijk te halen?
Veel stappen per dag zetten is gezond. Het is goed voor je gewicht, het zorgt voor belasting van je botten, waardoor deze sterker blijven en het zorgt voor een betere doorbloeding van je hele lichaam. Ook voor je hersenen en dat is belangrijk om ze in topconditie te houden. Veel stappen zetten levert je gezondheidswinst op.

bron : www.puurgezond.nl


Hoe haal je 10.000 stappen per dag ? Klik voor het hele artikel
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram