Samantha Delmé                          Gewichtsconsulente en lifecoach  
   


Ivonne, augustus 2020


Samantha begeleidt goed, luistert nauwkeurig en is actief betrokken. De materialen en de app die gebruikt wordt, ontvang je van Samantha. Bij de app krijg je een duidelijke handleiding. Als je vragen hebt, of moeite hebt met bepaalde voedingstoffen zoekt ze uit hoe je het kunt oplossen. Ik vind Samantha een top coach!

Nogmaals mijn dank voor de fijne begeleiding,


Jeannette, 21 augustus 2019

Ik ervaar de begeleiding van Samantha als heel positief.  

Je merkt in de gesprekken dat ze kennis van zaken heeft en weet waar ze het over heeft. Ze kent de valkuilen en struggles van het af willen vallen / gezonder gaan leven zelf ook en dit praat wel zo gemakkelijk.  

Samantha is spontaan in de omgang, is geïnteresseerd en vertelt zelf ook over haar bezigheden. Ondanks dat ze de spreekwoordelijke stok achter de deur is, voelt het helemaal niet als een ‘moeten’ om naar de afspraken te gaan.  

Samantha is begripvol en daardoor is het gemakkelijk praten over doelen die wel of niet gelukt zijn in die week. Ook wanneer de resultaten op de weegschaal een week uitblijven is Samantha positief en weet ze je te motiveren. Ze denkt heel erg met je mee en in de mogelijkheden naast in mijn geval een gezin en werk. Wat dat betreft is het soort ‘maatwerk’. 😊 

Samantha maakt echt tijd voor je en dat voelt goed.  

Ik zou haar zeker aanbevelen! 


Sylvia, 15 augustus 2019.


Ik kan je vertellen dat ik het echt fijn vind je begeleiding.

En dan met name het 1 op 1, je kan je ei kwijt en wat persoonlijker worden dan in een groep. Wat ik ook prettig vind is dat je zelf ook persoonlijke dingen verteld en dat geeft ook vertrouwen.
Kijk, het afvallen zal je toch zelf moeten doen maar er het even over hebben, over je valkuilen, en een frisse kijk op de “af” val zaak vind ik prettig. 
Voor als nog gaat het goed met mij en ben ik tevreden over mezelf en over jou. Ik hoop dan ook dat je met een goed resultaat gaat slagen en straks in november dat papiertje gaat halen, heb er alle vertrouwen in.Danielle, 15 augustus 2019.

Samantha is een goede, ervaren, fijne coach. 
Haar eigen ervaringen met afvallen en de vaak lastige strijd maakt het voor mij als deelnemer / coachee fijn om over te praten en de strugles met elkaar te delen.
De herkenning en erkenning waren voor mij dan ook heel erg fijn. 
Deze herkenning en erkenning maakte bij mij ook dat ik door wilde zetten, dit keer volhouden en weg met die kilo's, niet weer de zoveelste mislukte poging. 
Samantha heeft mij hierbij ontzettend goed en fijn geholpen, ook in wat minderen weken of geen kilo's kwijt bleef ze de dingen positief herhalen en mij weer op nieuwe ideeën brengen. 
Zo leerde ze me o.a. mijn doelen niet te groot te maken, beter 2x in de week echt wandelen / sporten, dan achteraf zeggen ik had 6x ingepland maar het is weer niet gelukt. 
Ook de website, facebook pagina en wekelijkse nieuwsbrieven maakte het voor mij extra motiverend en leuk om bij Samantha te komen, en van haar te leren. / Door haar geïnspireerd te worden. 
Samantha is makkelijk in de omgang, praat makkelijk en is altijd positief en vol met tips. 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram